2021 kommer festivalen äga rum vecka 42, den 18-24 okt.

Publicerat

År 2020 var Hållbarhetsfestivalen Västra Götalands första år. Ett utmanande år och ett märkligt år med tanke på Covid-19. Och så märkligt att träden knoppade redan i november.

Men en festival blev det! Inte mindre än 179 programpunkter runt om i regionen, från Lidköping i norr, till Svenljunga i söder, från Kungshamn i väst till Hjo i öst. Vilket fantastiskt arbete alla arrangörer och deltagare har gjort!

Hållbarhetsfestivalen Västra Götaland finns som en unik mötesplats, en möjlighet att få mötas och diskutera, inspireras, driva på hållbarhetsfrågorna på alla fronter. År 2020 drevs detta samarbete av Studiefrämjandet, WIN WIN Gothenburg Sustainability Award, Svenska Mässan, Förvaltningen för Kulturutveckling, Göteborgs Stad genom GreenhackGBG, Miljöförvaltningen och Fastighetskontoret, Vårgårda kommun, Mölndals kommun och finansieras även av Västra Götalandsregionen.

2021 kommer festivalen ha anti-korruption som tema och äga rum vecka 42, den 18-24 okt. Håll utkik på festivalens hemsida. https://www.hallbarhetsfestivalen.org

Tack för i år och hoppas vi ses 2021!